Aardappelsalade met mosterd en dille
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
![Viskoekjes met yacon-peensalade | Maaltijdbox recepten](https://dekrat.imgix.net/uploads/images/recipes/DeKrat_Keyvisual.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=480&q=50&w=960&s=8627eb65b4d1f794f4eec65a0c328f2b)
Ingrediënten
In de box
- 400 g Aardappelen
- 4 tl Witte wijnazijn
- 4 tl Mosterd
- 4 el Olijfolie (extra vierge)
- 2 el Verse dille
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- Maak eerst de dressing door alle ingrediënten te mengen. Breng op smaak met peper en zout.
- Kook de aardappelen gaar in water met wat zout ca. 15 minuten. Giet ze af en laat ze een beetje droog stomen.
- Snijd de warme aardappels in grove stukken en schep er voorzichtig de dressing door.