Aardappelsalade met mosterd (te combineren met vleesvervanger of eiergerecht)

Vegetarisch

  • Totale tijd 25 minuten
Pasta met varkensworstjes in tomaten-venkelsaus | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In De Krat

  • 400 g Roseval aardappelen
  • 8 blaadje(s) Sla
  • 4 tl Witte wijnazijn
  • 4 tl Mosterd
  • 4 el Olijfolie (extra vierge)
  • 2 el Verse peterselie
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. Maak eerst de dressing voor de aardappelsalade door alle ingrediënten te mengen.Breng op smaak met peper en zout.
  2. Stoom de aardappelen met schil gaar (maar niet te gaar) in ca. 15 minuten.
  3. Snijd de warme aardappels in grove stukken en schep er voorzichtig de dressing door.
  4. Leg wat slabladeren op een grote schaal en leg er de aardappelsalade op. Serveer met een vleesvervanger of een mooie omelet.