Skip to main content

Asian style veggie curry van Uit de Keuken van Maass met rauwkost en een eitje erbij

Vegetarisch, Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas

  • Totale tijd 25 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 stuks asian style veggie curry kant en klaar
  • 4 stengels bleekselderij
  • 200 gram regenboogpeen
  • 4 stuks eieren
  • naar smaak javachips
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de Asian Style Veggie Curry in de bakjes zonder folie ca. 20 minuten in de oven (180 graden) of verwarm met folie (prik gaatjes) in de magnetron. Zachtjes in een koekenpan opwarmen kan ook.
  2. Snij een paar stengels bleekselderij in kleinere stukken en wat regenboogpeen als rauwkost erbij.
  3. Kook voor de kinderen eventueel een eitje erbij, die heb je extra gekregen.
  4. En als laatste troef: een paar javachipjes 😊