Skip to main content

Aspergepie met een salade van roodlof, komkommer, appel en lente-ui

Vegetarisch

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 stuk(s) Asperge-pie
  • 3 stuk(s) Roodlof
  • 1 stuk(s) Appel
  • 1 stuk(s) Komkommer
  • 2 stuk(s) Lente-ui

In Huis

  • 4 el Yoghurt
  • 2 el Mayonaise
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de pies erin als de oven op temperatuur is en bak de pies, zonder foliebakje, in 18 minuten af.
  2. Schil de komkommer en snij in stukjes.
  3. Snij de appel in stukjes.Snij de lente-ui in de lengte in vieren en snipper ze.
  4. Verwijder het hart uit de roodlof (of laat zitten als je van bitter houdt) en snij in repen.
  5. Meng de yoghurt en mayonaise met zout en peper en meng door de salade.
  6. Serveer met de pies.