Skip to main content

Witte asperges met SoFish salmon style, Nicola aardappels en kruidenvinaigrette

Vegetarisch

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 800 gram Nicola aardappelen
  • 1.50 kilo witte asperges
  • 4 filets SoFish
  • 1 el gehakte bieslook
  • 2 el gehakte peterselie
  • 1 el gehakte dille

In Huis

  • 2 el witte wijnazijn
  • 2 tl mosterd
  • 6 el olijfolie
icon package

Recept stappen

  1. Schil de aardappels, snij in stukken en zet net onder water. Voeg zout toe en breng aan de kook. Kook gaar in ca. 15 minuten.
  2. Schil de asperges met een dunschiller. Zet ze onder water, voeg zout toe en breng aan de kook. Draai zodra het water kookt het vuur uit en laat afgedekt ca. 10 minuten staan.
  3. Bak de SoFish filets in olie om en om bruin en warm in ca. 10 minuten.
  4. Maak de vinaigrette. Snij de kruiden zo fijn mogelijk. Klop olie, azijn en mosterd goed door elkaar en voeg de kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Serveer de asperges, aardappels en SoFish met de kruidenvinaigrette.