Auberginespread met stokbrood

Vegetarisch, Bijgerecht

  • Totale tijd minuten
Auberginespread met stokbrood | Maaltijdbox recepten

Ingrediƫnten

In De Krat

  • 1 stuks ui
  • 2 stuks aubergine
  • 1 stuks ciabatta

In Huis

  • olie om te bakken
  • 1 tl paprikapoeder gerookt
  • 1 tl paprikapoeder
  • 0.75 tl zout
  • 1 teen knoflook
  • 1 el balsamicoazijn
  • kneep citroensap (uit een flesje)
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Hak de ui grof. Snij de aubergine in stukjes van 1,5 cm. Meng in een ovenschaal met flink olie, het gerookte paprikapoeder, de paprikapoeder, zout en peper. Laat in ca. 35 minuten gaar en zacht worden in de oven.
  3. Maak een spread van de aubergine, ui, knoflook, balsamicoazijn en een kneep citroensap in de hakmolen of keukenmachine. Check op zout en peper.
  4. Snij de ciabatta in plakjes en serveer samen met de dip.