Baby romainesla bootjes met pulled beef en ingelegde ui
Rund
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 1 stuks gele ui
- 300 gram pulled beef
- 2 stengels lente-ui
- 200 gram wortel
- 4 stuks baby romainesla
- 1 pot(je) mais
In Huis
- 6 el witte wijnazijn
- 2 tl suiker
- 3 el ketjap manis
- olie om te bakken
Recept stappen
- Snij de ui in dunne ringen en meng ze in een kommetje met de azijn, suiker en een snuf zout. Laat minstens 15 minuten intrekken en schep af en toe om.
- Pluk de pulled beef los en doe in een pan met de olijfolie op laag vuur.
- Snij de lente-ui in dunne ringetjes. Snij de wortels julienne.
- Haal de blaadjes van de baby romainesla los en spoel ze kort af onder koud water. Laat goed uitlekken.
- Rooster de maïs in een droge pan tot deze licht begint te kleuren.
- Vul de blaadjes met pulled beef, geroosterde maïs, wortel en ingelegde ui. Bestrooi met lente-ui en breng op smaak met peper en zout.