Skip to main content

Berenjenas met honing-siroop

Vegetarisch

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 stuk(s) Aubergine

In Huis

  • 50 ml Honing
  • 50 ml Ahornsiroop
  • om te bestrooien Bloem
  • om te frituren Plantaardige olie
  • naar smaak Zeezout
icon package

Recept stappen

  1. Snij de aubergine in schijfjes van iets minder dan 1 cm. Bestrooi ze met zout en zet dakpansgewijs in een vergiet zodat het water uit de aubergine trekt.
  2. Meng honing en ahornsiroop.
  3. Dep de aubergines droog na ca. 20 minuten. Haal de aubergine door de bloem. Verhit een laagje olie in een koekenpan en frituur de schijfjes lichtbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
  4. Serveer de berenjenas met de siroop.