Skip to main content

Boeuf Bourgignon van Elleke met witte rijst en frisse salade

Rund

  • Totale tijd 15-25 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 240 gram witte rijst
  • 2 potten Boeuf bourgignon (kant en klaar)
  • 1 meiraap
  • 1 zakje waterkers

In Huis

  • 4 el olie
  • 1.5 el azijn
  • 1 tl mosterd
icon package

Recept stappen

  1. Zet de rijst op in ruim water en kook zachtjes gaar in 10 minuten.
  2. Warm de Boeuf Bourgignon zachtjes op in een pannetje.
  3. Schil de meiraap** en snij in plakjes of lucifers. Haal de dikkere stelen van de waterkers. Was de appel en snij in stukjes. Maak een dressing van 4 el olie, 1.5 el azijn en 1 tl mosterd, peper en zout. Meng door de sla en serveer bij de rijst en Boeuf Bourgignon.