Skip to main content

Boeuf Bourguignon met verse gnocchi

en tomaten-komkommersalade

Rund

  • Totale tijd 15 minuten minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 potten Boeuf Bourguignon
  • 300 gram gnocchi
  • 4 pruimtomaten
  • 1 komkommer

In Huis

  • naar smaak dressing
icon package

Recept stappen

  1. Zet een ruime pan water met zout op voor de gnocchi.
  2. Verwarm de Boeuf Bourguignon zachtjes in een steelpan. Laat niet aan de kook komen.
  3. Snij de tomaten en komkommer in stukjes. Doe in een schaaltje met wat olijfolie, azijn, peper en zout.
  4. Voeg de gnocchi toe als het water echt stevig kookt. “Bring to a rolling boil” zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Kook maximaal 2 minuten. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar! Kook je ze te lang, dan zijn ze echt minder lekker. Giet af en besprenkel met olie. Serveer direct met de Bourguignon en de salade.