Boeuf Bourguignon met verse gnocchi en bloemkool Van Ellekes Keuken
Snel klaar
- Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten
In De Krat
- 400 gram bloemkool
- 2 potjes boeuf bourguignon - kant en klaar
- 600 gram gnocchi
In Huis
- olie om te besprenkelen
Recept stappen
- Zet een ruime pan water met zout op voor de gnocchi.
- Snij de bloemkool in roosjes. Breng een pan met een klein laagje gezouten water aan de kook de bloemkool ca. 6 minuten.
- Verwarm de Boeuf Bourguignon zachtjes in een steelpan. Laat niet aan de kook komen.
- Doe de gnocchi in de pan als het water echt stevig kookt. “Bring to a rolling boil” zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Kook maximaal 2 minuten. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar! Kook je ze te lang, dan zijn ze echt minder lekker. Giet af en besprenkel met olie.
- Serveer direct met de Bourguignon en de bloemkool