Skip to main content

Boeuf Bourguignon met verse gnocchi en bloemkool Van Ellekes Keuken

Snel klaar

  • Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 400 gram bloemkool
  • 2 potjes boeuf bourguignon - kant en klaar
  • 600 gram gnocchi

In Huis

  • olie om te besprenkelen
icon package

Recept stappen

  1. Zet een ruime pan water met zout op voor de gnocchi.
  2. Snij de bloemkool in roosjes. Breng een pan met een klein laagje gezouten water aan de kook de bloemkool ca. 6 minuten.
  3. Verwarm de Boeuf Bourguignon zachtjes in een steelpan. Laat niet aan de kook komen.
  4. Doe de gnocchi in de pan als het water echt stevig kookt. “Bring to a rolling boil” zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Kook maximaal 2 minuten. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar! Kook je ze te lang, dan zijn ze echt minder lekker. Giet af en besprenkel met olie.
  5. Serveer direct met de Bourguignon en de bloemkool