Skip to main content

Boeuf Bourguignon met verse gnocchi en tomaten-mozzarellasalade

Rund

  • Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 potten Boeuf Bourguignon van Ellekes keuken
  • 300 gram gnocchi
  • 4 tomaten
  • 2 bollen mozzarella
  • 1 komkommer
  • 1 lente-ui
  • naar smaak basilicum

In Huis

  • naar smaak dressing
icon package

Recept stappen

  1. Zet een ruime pan water met zout op voor de gnocchi.
  2. Verwarm de Boeuf Bourguignon zachtjes in een steelpan. Laat niet aan de kook komen.
  3. Snij de tomaten, mozzarella en komkommer in stukjes en de lente-ui in ringetjes. Doe in een schaaltje met wat olijfolie, azijn, peper en zout. Scheur de basilicum erover.
  4. Voeg de gnocchi toe als het water echt stevig kookt. “Bring to a rolling boil” zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Kook maximaal 2 minuten. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar! Kook je ze te lang, dan zijn ze echt minder lekker.
  5. Giet af en besprenkel met olie. Serveer direct met de Boeuf Bourguignon en de salade.