Boeuf Bourguignon Van Ellekes Keuken met bimi en verse gnocchi van de Pastafabriek

Snel klaar

  • Totale tijd 15 minuten
Elleke boeuf bourgignon week 13

Ingrediënten

In De Krat

  • 250 gram bimi
  • 2 potie boeuf bourguignon - kant en klaar
  • 600 gram gnocchi

In Huis

  • olie om te besprenkelen
icon package

Recept stappen

  1. Zet een ruime pan water met zout op voor de gnocchi.
  2. Snij eventueel het uiterste kontje van de bimi. Optie 1: Kook de bimi (mini broccoli) in een laagje water in ca. 4 minuten beetgaar. Optie 2: Bak de bimi in een koekenpan met olijfolie in ca. 8 minuten beetgaar.
  3. Verwarm de Boeuf Bourguignon zachtjes in een steelpan. Laat niet aan de kook komen.
  4. Doe de gnocchi in de pan als het water echt stevig kookt. “Bring to a rolling boil” zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Kook maximaal 2 minuten. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar! Kook je ze te lang, dan zijn ze echt minder lekker. Giet af en besprenkel met olie. Serveer direct met de Bourguignon en de bimi.
  5. je hebt ook 2 paprika’s gekregen. Snij ze in reepjes en serveer er als rauwkost bij.