Skip to main content

Bombay tikka massala met basmatirijst en rauwkost

Kant en klaar van SAM SAM

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 porties Bombay tikka massala: kant en klaar
  • 300 gram witte Basmatirijst
  • 1 bosje radijsjes
  • 2 stuks winterpeen
  • 2 el krulpeterselie
  • 4 tl zure room
icon package

Recept stappen

  1. Bereid de Tikka massala volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Zet de rijst met een dubbele hoeveelheid water op. Kook zachtjes (met behulp van een vlamverdeler) gaar en droog in ca. 10 minuten.
  3. Was de radijsjes. Schil de peen en snij in stukjes. Hak 2 el peterselie fijn.
  4. Garneer de tikka massala met de peterselie en een dot zure room. Serveer met de rijst en de groentjes als rauwkost erbij.