Borrel met olijvenbrood, knoflook champignons, overjarige kaas, boter en chutney
Snel klaar
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 500 gram kastanjechampignons
- pakje boerenboter fleur de sel
- 1 stuks olijvenbrood
- 250 gram overjarige kaas
- potje vijgenchutney
In Huis
- 3 teen knoflook
- olijfolie
- 10 gram peterselie
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 180 graden om het olijvenbrood af te bakken en de knoflook champignons te maken.
- Snij de knoflook in plakjes (3 bij 4p). Doe in een ovenschaal met de (hele) kastanjechampignons en flink wat olie, zout en peper. Bak ca. 25 minuten in de oven.
- Laat de boter wat meer op kamertemperatuur komen en serveer in een bakje.
- Bak het brood 6-8 minuten af.
- Hak de peterselie grof. Garneer de champignons met de peterselie. Snij het brood in plakjes
- Serveer de kaas op een leuk borrelplankje samen met de vijgenchutney en serveer met het olijvenbrood en de boerenboter
- Combineer de borrel met de aardpeerchips.