Borrel met olijvenbrood, knoflook champignons, overjarige kaas, boter en chutney

Snel klaar

  • Totale tijd minuten
Aardpeersoep | Maaltijdbox recepten

Ingrediƫnten

In De Krat

  • 500 gram kastanjechampignons
  • pakje boerenboter fleur de sel
  • 1 stuks olijvenbrood
  • 250 gram overjarige kaas
  • potje vijgenchutney

In Huis

  • 3 teen knoflook
  • olijfolie
  • 10 gram peterselie
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden om het olijvenbrood af te bakken en de knoflook champignons te maken.
  2. Snij de knoflook in plakjes (3 bij 4p). Doe in een ovenschaal met de (hele) kastanjechampignons en flink wat olie, zout en peper. Bak ca. 25 minuten in de oven.
  3. Laat de boter wat meer op kamertemperatuur komen en serveer in een bakje.
  4. Bak het brood 6-8 minuten af.
  5. Hak de peterselie grof. Garneer de champignons met de peterselie. Snij het brood in plakjes
  6. Serveer de kaas op een leuk borrelplankje samen met de vijgenchutney en serveer met het olijvenbrood en de boerenboter
  7. Combineer de borrel met de aardpeerchips.