Brioche bol met pulled pork en zoetzure komkommer
Varken
- Totale tijd minuten
![Brioche bol met pulled pork en zoetzure komkommer | Maaltijdbox recepten](https://dekrat.imgix.net/uploads/images/Gemakskrat-1_2022-06-09-122608.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=480&q=50&w=960&s=45092e1c76777bd5c17d2bacb189ef89)
Ingrediënten
In de box
- 1 stuks komkommer
- 1 stuks rode peper
- 200 gram pulled pork
- 4 stuks brioche bol
- 2 stuks lente-ui
In Huis
- 50 ml witte wijnazijn
- 1 el suiker
Recept stappen
- Schaaf de komkommer in de lengte met een kaasschaaf in lange dunne plakjes. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snij in halve maantjes.
- Verwarm de witte wijnazijn en suiker in een steelpannetje, tot de suiker is opgelost.
- Meng de komkommer met de rode peper, witte wijnazijn en suiker. Zet weg.
- Bak de pulled pork in een ruime pan met wat olie tot deze warm is.
- Snij de brioche bollen open en rooster naast de pulled pork in de pan. Snij ondertussen de lente-ui in kleine ringen.
- Beleg de brioche met de pulled pork, zoetzure komkommer en lente ui.
- Je kan de zoetzure komkommer al eerder op de dag maken, zodat de smaak goed in de komkommer trekt.