Brioche bol met pulled pork en zoetzure komkommer

Varken

  • Totale tijd 30 minuten
Brioche bol met pulled pork en zoetzure komkommer | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 stuks komkommer
  • 1 stuks rode peper
  • 200 gram pulled pork
  • 4 stuks brioche bol
  • 2 stuks lente-ui

In Huis

  • 50 ml witte wijnazijn
  • 1 el suiker
icon package

Recept stappen

  1. Schaaf de komkommer in de lengte met een kaasschaaf in lange dunne plakjes. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snij in halve maantjes.
  2. Verwarm de witte wijnazijn en suiker in een steelpannetje, tot de suiker is opgelost.
  3. Meng de komkommer met de rode peper, witte wijnazijn en suiker. Zet weg.
  4. Bak de pulled pork in een ruime pan met wat olie tot deze warm is.
  5. Snij de brioche bollen open en rooster naast de pulled pork in de pan. Snij ondertussen de lente-ui in kleine ringen.
  6. Beleg de brioche met de pulled pork, zoetzure komkommer en lente ui.
  7. Je kan de zoetzure komkommer al eerder op de dag maken, zodat de smaak goed in de komkommer trekt.