Skip to main content

Broccoli met champignonsaus

Vegetarisch

  • Totale tijd 50 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 stuks sjalot
  • 500 gram kastanje champignons
  • 300 gram spelt pasta

In Huis

  • 500 gram broccoli
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 200 ml groentebouillon
  • 100 ml creme fraiche
  • 1 el mosterd
icon package

Recept stappen

  1. Kook of stoom de broccoli beetgaar. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.
  2. Snipper de sjalotten. Verhit de olie in een pan en fruit de sjalotjes en knoflook glazig.
  3. Voeg de kastanjechampignons toe en bak tot ze bruine randjes krijgen.
  4. Schenk de bouillon bij de paddenstoelen en laat inkoken tot ongeveer de helft. Voeg vervolgens de crème fraîche en mosterd toe en laat nog 1-2 minuten zachtjes doorkoken.
  5. Schep vlak voor het opdienen de broccoli door de saus en warm nog even goed door. Serveer met de speltpasta.