Skip to main content

Broccolisoep met hotdog

Varken

  • Totale tijd 25 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 700 g Broccoli
  • 4 stuk(s) Hotdogs
  • naar smaak Zuurkool

In Huis

  • 1 teentje(s) Knoflook
  • 600 ml Groentebouillon
  • 150 ml Slagroom
  • naar smaak Peper en zout
  • 4 stuk(s) Puntbroodje
  • naar smaak Boter
  • naar smaak Mosterd
icon package

Recept stappen

  1. Trek de broccoli in roosjes en snipper de knoflook. Verhit de olie in een grote soeppan. Bak hierin knoflook zachtjes aan. Voeg de broccoliroosjes toe en roer even om.
  2. Voeg de groentebouillon toe en breng aan de kook. Laat de soep 10 minuten zachtjes doorkoken. Pureer de soep in een keukenmachine. Voeg de room toe en warm weer door. Breng de soep op smaak met wat peper.
  3. Bereid de knakworsten volgens gebruiksaanwijzing. Besmeer de puntjes met boter. Beleg ze met een plukje zuurkool. En de knakworst. Maak af met wat mosterd.
  4. Serveer bij de broccolisoep.