Broodje chipolata met gegrilde groenten
Rund
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 2 stuks puntpaprika
- 1 stuks courgette
- 1 stuks venkel
- 1 stuks rode ui
- 1 stuks pain gris (brood)
- 8 stuks chipolata (rund)
In Huis
- olie om te bakken
- 1 el balsamicoazijn
- mayonaise en mosterd naar smaak
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Snij de paprika en courgette in lange repen van 1 cm dik. Verwijder het kontje en loof van de venkel, snij in dunne plakjes. Snij de ui in parten. Meng in een grote ovenschaal met olijfolie, zout, peper en de balsamicoazijn. Bak 20-25 minuten in de oven.
- Besprenkel de korst van het brood met wat water. Bak de laatste 10-12 minuten naast de groenten in de oven.
- Verhit wat olie in een grill- of koekenpan. Bak de chipolata worsten in ca. 6 minuten goudbruin.
- Snij het brood in plakken. Laat iedereen naar smaak een beetje mayonaise en/of mosterd op de broodjes smeren. Beleg met wat geroosterde groenten en de worstjes.
- Serveer met de rest van de geroosterde groenten.