Broodje gerookte makreel met yoghurtsausje
Vis
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 0.5 stuks rode peper
- 125 gram yoghurt
- 4 sneetjes landbrood
- 240 gram makreelfilets
- 0.5 bosje peterselie
In Huis
- 0.25 stuks komkommer
- 1 teentje knoflook
- rasp van een limoen
- 1 el sojasaus
- 1 el honing
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Snij de komkommer in kleine blokjes. Snij de chili peper in halve ringetjes en hak de knoflook. Meng de yoghurt, komkommer, knoflook, rode peper en limoensap samen.
- Besprenkel het brood met water en bak het 10-13 minuten af.
- Haal de makreel van de huid en check goed of er geen graatjes meer in zitten. Breek in stukjes.
- Hak de peterselie.
- Snij vier sneetjes van het landbrood en beleg met het yoghurtsausje, de makreel en peterselie.
- Roer de sojasaus en honing door elkaar en besprenkel over de broodjes.