Skip to main content

Broodje hotdog met geroosterde paprika, courgette, venkel, krieltjes en mizuna

  • Totale tijd 35 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuks paprika
  • 1 stuks courgette
  • 1 stuks venkel
  • 1 stuks rode ui
  • 500 gram krieltjes
  • 4 stuks knakworsten
  • 4 stuks bruin pistoletje
  • 0.50 zakje mizuna

In Huis

  • 4 el olijfolie
  • 1 el balsamico-azijn
  • naar smaak mayonaise
  • naar smaak mosterd
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snij de paprika en courgette in lange repen van 1 cm dik. Verwijder het loof van de venkel, halveer en verwijder het hart, en snij in dunne plakjes.
  3. Snij de ui in halve ringen. Halveer de krieltjes en snij grote exemplaren in vieren. Hussel de ui, krieltjes en alle groenten in een grote ovenschaal goed met de olijfolie, zout, peper en balsamico-azijn. Zorg dat alles goed bedekt is. Schuif ca. 25 minuten in de oven.
  4. Dek alvast de tafel. Bak de broodjes 6 minuten af in de oven.
  5. Warm als de groenten bijna klaar zijn de worstjes op in een grill- of koekenpan.
  6. Laat iedereen naar smaak een beetje mayonaise en/of mosterd op de broodjes smeren. Beleg met wat blaadjes mizuna, geroosterde groenten en als laatste de worstjes.
  7. Serveer met de rest van de geroosterde groenten en de krieltjes.