Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Broodje kabeljauwburger en gemengde bonensalade

van Jan van As en Uit de keuken van Maass

Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas

  • Totale tijd minuten
Wk 17 kant en klaar visburger bonensalade 1

Ingrediënten

In de box

  • 4 kabeljauwburgers
  • 4 bruine broodjes
  • 3 bakjes bonensalade van Uit de Keuken van Maass
  • 1 zakje gemengde sla

In Huis

  • naar smaak mayonaise
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de broodjes daarin 6-8 minuten af.
  2. Doe de kabeljauwburgers in een ovenschaaltje en zet erbij, of bak ze in een koekenpan in wat olie rondom bruin.
  3. Doe de bonensalade porties samen in een slaschaal. Bewaar voor elk broodje wat blaadjes sla en meng de rest voorzichtig bij de bonen.
  4. Besmeer de broodjes met een beetje mayonaise, leg er de blaadjes sla op en dan de visburger.