Skip to main content

Broodje merguez met gebakken uien en rettich

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuk(s) Rode ui
  • 1 stuk(s) Rettich
  • 8 stuk(s) Boterham
  • Gemengde sla
  • 4 stuk(s) Rundermerguez worstje

In Huis

  • 3 el Olijfolie (extra vierge)
  • Mosterd
icon package

Recept stappen

  1. 1. Snij de uien in ringen. Verhit 2 eetlepels van de olie in een koekenpan en bak de uien in ca. 20 minuten mooi bruin. Doe de rettich door de spiraliser of snij in dunne lucifertjes.
  2. 2. Besmeer 4 boterhammen met mosterd en beleg met wat sla.
  3. 3. Verhit 1 eetlepel van de olie in een koekenpan en bak hierin de merguez in ca. 5 minuten om en om bruin en gaar. Leg op de boterhammen. Beleg met wat gebakken uien en tot slot met wat rettich. Dek af met de andere boterhammen.