Broodje merguezworstjes met gebakken uien en waterkers
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 2 stuks uien
- 1 stuks koolrabi
- 8 sneetjes pain gris
- 50 gram waterkers
- 4 stuks merguezworstjes
In Huis
- 3 el olijfolie (extra vierge)
- naar smaak mosterd
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snij de uien in ringen. Verhit 2 eetlepels van de olie in een koekenpan en bak de uien in ca. 20 minuten mooi bruin. Schil de koolrabi en snij in dunne lucifertjes.
- Bak het brood voor 10 minuten af in de oven en snij 8 sneetjes eraf.
- Besmeer 4 boterhammen met mosterd en beleg met wat waterkers.
- Verhit 1 eetlepel van de olie in een koekenpan en bak hierin de merguezworstjes in ca. 5 minuten om en om bruin en gaar. Leg op de boterhammen. Beleg met wat gebakken uien en tot slot met wat koolrabi. Dek af met de andere boterhammen.