Broodje met kippendij en een glaasje appelsap

Kip

  • Totale tijd 15 minuten
Zuurkoolsalade met gebakken Beemster Valery en rookworst | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuks sjalot
  • 400 gram kippendij ras el hanout
  • 1 bosje radijs
  • 4 sneetjes pain au levain
  • 1 fles Heuvelsap

In Huis

  • om te bakken olie
  • naar smaak sambal
  • naar smaak mayo
icon package

Recept stappen

  1. Snij de sjalot in halve ringen en verwarm olie in een pan.
  2. Bak je sjalot samen met de kippendij.
  3. Was ondertussen de radijs en snij deze in dunne plakjes en leg even apart. Snij dan ook het brood in 4 sneetjes.
  4. Beleg de snee brood met de kippendij ras el hanout en de plakjes sjalot. Serveer samen met een glas heuvelsap en sambal en mayo naar smaak.