Bruschetta met tuinbonendip, munt en purple kers
Vegetarisch
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 400 gram tuinbonen
- 1 takjes munt
- 8 sneetjes brood
- naar smaak purple kers
In Huis
- 1 el olijfolie extra vierge
- 1 stuks citroensap
- 1 stuks citroenrasp
- 1 teen knoflook
Recept stappen
- Dop de tuinbonen en kook beetgaar.
- Verwijder de muntblaadjes van de tak. Pureer samen met de tuinbonen, olijfolie extra vierge, citroensap en citroenrasp tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper.
- Snij 8 sneetjes van het brood en snij de broodjes weer in 3 a 4 stukken.
- Rooster het brood en pel de knoflook. Wrijf de knoflook over het geroosterde brood en besmeer met de tuinbonendip.
- Verdeel de purple kers over de bruschetta's.