Bruschetta met tuinbonendip, munt en purple kers

Vegetarisch

  • Totale tijd minuten
Bruschetta met tuinbonendip, munt en purple kers | Maaltijdbox recepten

Ingrediƫnten

In De Krat

  • 400 gram tuinbonen
  • 1 takjes munt
  • 8 sneetjes brood
  • naar smaak purple kers

In Huis

  • 1 el olijfolie extra vierge
  • 1 stuks citroensap
  • 1 stuks citroenrasp
  • 1 teen knoflook
icon package

Recept stappen

  1. Dop de tuinbonen en kook beetgaar.
  2. Verwijder de muntblaadjes van de tak. Pureer samen met de tuinbonen, olijfolie extra vierge, citroensap en citroenrasp tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Snij 8 sneetjes van het brood en snij de broodjes weer in 3 a 4 stukken.
  4. Rooster het brood en pel de knoflook. Wrijf de knoflook over het geroosterde brood en besmeer met de tuinbonendip.
  5. Verdeel de purple kers over de bruschetta's.