Skip to main content

Champignons met Gyros Pulled Seitan van BUMI, komijnekaas en paksoi

Vegetarisch

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 pakjes Gyros Pulled Seitan
  • 1 stuks paksoi
  • 200 gram kastanjechampignons
  • 150 gram komijnekaas

In Huis

  • om te bakken olijfolie
  • snufje kurkumakruiden
  • 1 tl oregano, gedroogd
  • 1 tl tijm, gedroogd
  • 200 ml verse room
  • 1 handje pijnboompitten
icon package

Recept stappen

  1. Snij de paksoi grof en de kastanjechampignons in plakjes.
  2. Verwarm olijfolie in een pan en bak de paksoi en kastanjechampignons voor ongeveer 5 minuten. Voeg daarna de Gyros Pulled Seitan toe en bak voor nog 6 minuten.
  3. Strooi, na de Gyros Pulled Seitan gebakken te hebben, kurkumakruiden, gedroogde oregano en gedroogde tijm erover, voeg de verse room toe en meng goed door. Bak door op laagvuur voor nog 5 minuten.
  4. Rasp ondertussen de komijnekaas en bak in een apart pan kort de pijnboompitten aan.
  5. Voeg de geraspte kaas en de pijnboompitten in de pan met de Gyros Pulled Seitan, meng goed en serveer.