Cherrytomaat-sperziebonensalade

Vegetarisch

  • Totale tijd minuten
Pizza verdura met oregano olie cherrytomaat sperziebonensalade | Maaltijdbox recepten

Ingrediƫnten

In De Krat

  • 500 gram sperziebonen
  • 3 el (!) sjalot
  • 300 gram cherrytomaat

In Huis

  • 3 el olijfolie extra vierge (voor de dressing)
  • 2 el mayonaise
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 tl mosterd
icon package

Recept stappen

  1. Zet een pannetje water op voor de boontjes. Verwijder de steeltjes (de puntjes kan je laten zitten). Kook beetgaar in 6-8 minuten vanaf dat het water weer kookt. Spoel af met koud water en laat afkoelen.
  2. Maak in een grote kom een dressing van de olijfolie extra vierge, mayonaise, azijn, mosterd, peper en zout.
  3. Snipper de sjalot heel fijn. Halveer de cherrytomaatjes. Meng beide door de dressing.
  4. Meng de boontjes door de dressing en serveer met de andere componenten van je maaltijd.