Skip to main content

Chili con carne van Waterlant's Weelde met fris yoghurtsausje, tomatensalsa en tortillachips

Rund

  • Totale tijd 10-15 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 porties chili con carne kant en klaar
  • 3 el koriander
  • 2 el munt
  • 150 gram yoghurt
  • 0.25 krop Romaine sla
  • 3 tomaten
  • 150 gram tortillachips

In Huis

  • naar smaak olijfolie extra vierge
icon package

Recept stappen

  1. Doe de kant en klare chili con carne in een koekenpan en warm zachter op.
  2. Hak de koriander en muntblaadjes fijn. Meng 1 el koriander, 2 el muntblaadjes door de yoghurt.Snij een kwart krop sla*** in dunne reepjes. Roer de sla (of serveer apart) en 1 el koriander door de chili con carne.
  3. Snij de tomaten in stukjes. Meng met nog 1 el koriander, wat olijfolie extra vierge en peper en zout. Serveer samen met de tortillachips en yoghurt bij de chili con carne.