Chili con carne van Waterlants Weelde met rijst, veldsla en nacho chips

Uit de keuken van Waterlants Weelde

  • Totale tijd 15 minuten
Wk 11 Chili con carne van Waterlants Weelde met rijst veldsla en nacho chips 1

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 zakje rijst snelkook
  • 4 portie chili con carne
  • 1 zakje veldsla
  • 1 zakje nachochips

In Huis

  • 3 el olijfolie extra vierge
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 tl mosterd
icon package

Recept stappen

  1. Kook de snelkookrijst* gaar volgens instructie op de verpakking
  2. Doe de kant en klare chili con carne in een koekenpan en warm zachtjes op.
  3. Was de veldsla en maak aan met een simpele vinaigrette van 3 el olijfolie extra vierge, 1 el azijn, 1 tl mosterd, peper, zout en evt wat suiker of honing.
  4. Serveer de rijst met de chili con carne, de nachochips en de sla.
  5. Je hebt bataat extra gekregen: als je die niet in de pasta wil gebruiken, kook dan hier geschilde kleine blokjes mee met de rijst.