Skip to main content

Ciabatta chipolata met pastismayonaise, tomaat, gebakken uien en krulandijvie

Varken

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 stuk(s) ciabatta
  • 2 stuk(s) uien
  • 2 stuk(s) tomaten
  • 8 stuk(s) chipolataworst
  • naar smaak krulandijvie

In Huis

  • 1 el boter
  • 100 ml mayonaise
  • 1 el pastis (bv. ricard of pernod)
  • naar smaak peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden om straks de ciabatta's af te bakken, ze moeten 8 minuten in de oven.
  2. Snij de uien in ringen en de tomaten in plakjes.
  3. Verhit de boter in een koekenpan en bak de uien goudbruin.
  4. Meng de mayonaise met de pastis. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Verhit de BBQ of grillpan en grill de worsten om en om ca. 10 minuten tot ze mooi gegrild en gaar zijn.
  6. Beleg een broodje met wat krulandijvie en wat plakjes tomaat. Leg er 2 worsten op en verdeel er wat pastismayonaise over. Maak af wat gebakken uienringen.
  7. Wijnsuggestie:Barbera Ranuccio - Castelli del Duca (Emilia Romagna, Italie)