Ciabatta met Hollandse oude geitenkaas, gekaramelliseerde peer en pecannoten
Vegetarisch, Lunch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stuks rode ui
- 2 stuks Conference peren
- 2 stuks ciabatta
- 100 gram Hollandse oude geitenkaas
- 2 el munt
In Huis
- boter om te bakken
- 2 el honing voor de peer
- 50 gram pecannoten
- 1 el honing voor de pecannoten
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Schil de peren en ontdoe van het klokhuis. Snij ze in achten. Verwarm een flinke klont boter in een kleine koekenpan. Leg de plakjes peer in de pan en besprenkel met honing en kaneelpoeder. Bak de peer zachtjes tot ze gekaramelliseerd zijn.
- Bak de ciabatta in 10 minuten af in de oven.
- Leg de plakjes peer op een bordje en laat afkoelen. Voeg de pecannoten toe aan de pan en besprenkel met honing. Laat zachtjes karamelliseren.
- Snij de rode ui in dunne halve ringen. Snij de ciabatta‘s open en door de helft.
- Snij met de kaasschaaf de geitenkaas in plakjes. Leg de geitenkaas, gekaramelliseerde peer en pecannoten op de broodjes. Verdeel de ui erover en garneer met munt.