Skip to main content

Courgette pasta met geitenkaas

Vegetarisch

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuk(s) Courgette
  • 200 g Buche fraiche geitenkaas
  • 3 takje(s) Munt

In Huis

  • 500 g Pasta
  • 1 teentje(s) Knoflook
  • snufje(s) Gedroogde Spaanse peper
  • 2 el Boter
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. Kook de pasta al dente volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Snij de courgette in lucifertjes. Hak de knoflook fijn. Smelt 1 eetlepel van de boter in een koekenpan. Bak hierin de knoflook met gedroogde peper zachtjes aan. Schep de courgette erdoor en bak enkele minuten. Let goed op want de courgette moet niet te gaar en slap worden, maar mag ook niet rauw meer zijn.
  3. Giet de pasta af en roer er schep er de courgette samen met de munt en de geitenkaas door. Breng op smaak met peper en zout.