Crostini's met raapsteel en gerookte makreel
Voorgerecht
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 4 stuks ciabatta
- 150 gram crème fraîche
- 1 bosje raapsteel
- 2 filets gerookte makreel
In Huis
- olie om te bakken
- 2 teentjes knoflook
- kneepje citroensap (uit een flesje)
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snij de ciabatta in plakjes van ongeveer 1 centimeter dik. Verdeel de broodjes over een met bakpapier bedekte bakplaat.
- Schenk voldoende olijfolie in een bakje, samen met de geperste knoflook. Smeer de olie over de broodjes en zet ca. 10 minuten in de oven tot de broodjes goud bruin zijn.
- Meng de crème fraîche samen met de citroensap en peper en zout en zet apart.
- Verwarm olie in een koekenpan en bak de raapstelen ongeveer 2 minuten.
- Trek met behulp van twee vorken de makreel uit elkaar.
- Haal de broodjes uit de oven en beleg eerst met een klein laagje van de crème fraîche spread, vervolgens met de raapstelen en als laatste met een stukje makreel.