Skip to main content

Curry van rode linzen met oesterzwammen

Vegetarisch

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 stuk(s) Ui
  • 1 bakje(s) Zure room
  • 200 g Rode linzen
  • 1 bakje(s) Oesterzwammen

In Huis

  • om te serveren Gekookte rijst
  • om te bakken Olie
  • 2 el Thaise Rode Curry
  • 1 liter Groentebouillon
  • 500 ml Kokosroom
  • 4 stuk(s) Lente-ui
icon package

Recept stappen

  1. Kook de rijst volgens de verpakking.
  2. Snipper de ui. Verhit de olie in een pan met dikke bodem.Voeg de ui toe en bak goudbruin.
  3. Voeg de currypasta toe en bak twee minuten op matig vuur.
  4. Voeg bouillon, kokosroom en linzen toe en kook 10 minuten.
  5. Snij de oesterzwammen in stukken. Voeg de oesterzwammen toe en kook zachtjes 5 minuten.
  6. Snij de lente-ui in ringetjes en voeg toe.
  7. Serveer met een schepje zure room en gekookte rijst.