Skip to main content

Daging rendang van Elleke’s keuken met rijst, zoetzure groenten en cassave chips

Kant uit Elleke's Keuken

  • Totale tijd 15-20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 250 gram witte basmatirijst
  • 3 potten Daging rendang van Ellekes Keuken
  • 400 gram doperwtjes
  • 1 komkommer
  • 1 potje atjar tjampoer
  • 1 zakje casave chips
icon package

Recept stappen

  1. Zet een pan (met ruim) water op voor de rijst (60 a 75 gram per persoon) en kook gaar in 15 minuten.
  2. Verwarm de daging rendang zachtjes in een pannetje. Laat niet aan de kook komen.
  3. Dop de erwten samen met je kinderen, echt een leuk klusje! Of geef ze wat casave chips terwijl je het zelf even snel doet :). Voeg de doperwten de laatste paar minuten bij de rijst. Of sla de doperwten over en eet ze een andere keer.
  4. Schil de komkommer, snij in plakjes en meng met de atjar.
  5. Serveer de rendang met de rijst, erwten, zoetzure groenten en casave chips.