Skip to main content

Dubbeldekkertosti met gekaramelliseerde ui

Varken

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuk(s) uien
  • naar smaak geraspte kaas

In Huis

  • 1 el boter
  • 3 el rode wijnazijn
  • 1 el basterdsuiker
  • 8 stuk(s) boterham
  • naar smaak mosterd
  • 8 plak(ken) ham
icon package

Recept stappen

  1. Snijd de uien in dikke ringen en bak bruin in de boter.
  2. Voeg de wijnazijn en de bruine basterdsuiker toe en laat karamelliseren.
  3. Rooster alle boterhammen knapperig en besmeer met mosterd.
  4. Beleg met 8 dikke plakken ham, wat gekaramelliseerde uien en kaas.
  5. Zet onder de grill tot de kaas gesmolten is.
  6. Maak 4 stapels van 2 boterhammen op elkaar en serveer met een salade of een lekkere lichte soep.