Skip to main content

Eenvoudig kommetje met asperges en noedels uit Japan

Vegetarisch

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 800 g Groene asperges
  • 1 stuk(s) Lente-ui

In Huis

  • 400 g Soba noedels
  • 75 g Geroosterd sesamzaad
  • 2 el Rijstazijn
  • 4 tl Sesamolie
  • 5 el Sojasaus
  • 1 el Vloeibare honing
icon package

Recept stappen

  1. Snij de asperges in stukken van 5 cm. Kook in ca. 8 minuten beetgaar. Laat goed uitlekken.
  2. Kook de noedels volgens gebruiksaanwijzing.
  3. Meng de olie, azijn, sojasaus en honing in een grote schaal. Doe de lente-uitjes met de uitgelekte asperges in de schaal en schep om. Doe als laatste de noedels erbij en meng. Bestrooi met sesamzaad en serveer warm of koud.