Gegrilde aubergine met geitenkaas
Vegetarisch

Ingrediënten
In de box
- 1 stuks aubergine
- 100 gram geitenkaas, oud
- 5 gram peterselie
In Huis
- 1 stuks aubergine
- 2 el olijfolie extra vierge
- 2 tl honing
- 2 tl citroensap (mag uit flesje)
- zout en peper
Recept stappen
- Snij de aubergines in de lengte in plakken van ongeveer een halve centimeter dik.
- Bestrijk beide kanten van de plakken met olijfolie en bestrooi met een beetje zout en peper.
- Verhit een grillpan of een gewone koekenpan op middelhoog vuur en grill de aubergine in delen. Grill elke kant ongeveer 3-4 minuten tot de plakken mooie grillstrepen hebben en zacht zijn.
- Leg de warme aubergineplakken op een schaal. Verkruimel de geitenkaas erover.
- Besprenkel met honing en citroensap.
- Bestrooi eventueel met fijngehakte peterselie voor een frisse touch.