Gele curry met gekruide rijst en sojaboontjes van Sam Sam met wilde spinazie en tomaatjes

Kant en klaar van SAM SAM

  • Totale tijd 25 minuten
Kant en klaar maass pompoen mango curry

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 portie kant en klaar: gele curry
  • 150 gram wilde spinazie
  • 200 gram cherrytomaatjes
  • naar smaak hazelnootolie

In Huis

  • 0.75 teentje knoflook
  • om te bakken olijfolie
icon package

Recept stappen

  1. Prik met een vork gaatjes in het folie van de kant en klaar maaltijden
  2. Optie 1: zet 4-5 minuten in de magnetron op 600 Watt
  3. Optie 2: Verwarm 25 minuten in een voorverwarmde oven (150 graden).
  4. Was intussen de wilde spinazie** met behulp van een slacentrifuge. Hak de knoflook fijn. Verwarm olie in een wok en bak de spinazie tot het een klein beetje slinkt (zie tip). Halveer de tomaatjes. Voeg de tomaatjes** en knoflook toe en bak kort mee tot de tomaatjes wat warm zijn. Besprenkel met wat hazelnootolie** en breng op smaak met peper en zout.
  5. Serveer de curry met de spinazie en tomaatjes ernaast.
  6. Ps. Lekker met een paar cashewnootjes als je dat in huis hebt.
  7. Je kan de gebakken spinazie ook door de curry heen mengen en de tomaatjes er los bij serveren als je dat lekkerder vindt.