Gemarineerde tofustokjes
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
![De_Krat_20181129-10842-Vega-Gemak](https://dekrat.imgix.net/uploads/images/De_Krat_20181129-10842-Vega-Gemak_190320_131421.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=480&q=50&w=960&s=88ba37674731a50784f8af93b9413710)
Ingrediënten
In de box
- 0.5 ui
- 1 blok tofu
In Huis
- 1 teentje knoflook
- 4 el tamari (of zoute ketjap)
- 1 tl komijnpoeder
- olie om te bakken
Recept stappen
- Rasp de ui, pers de knoflook en snij de tofu in blokjes.
- Maak de marinade voor de tofu door de tamari (of zoute ketjap), de geraspte ui, de knoflook en het komijnpoeder te mengen.
- Prik de tofu aan de sateprikkers en laat ca. 1 uur marineren.
- Verwarm de olie in een koekenpan en bak de tofu rondom bruin.
- Serveer de tofustokjes als vleesvervanger bij een gerecht.