Skip to main content

Gepofte rode ui met geitenkaas buche, dragon en hazelnootjes

Voorgerecht

Ingredi├źnten

In De Krat

  • 200 gram geitenkaas buche
  • 4 stuks uien
  • 1 el dragonblaadjes (gehakt)

In Huis

  • grof zeezout
  • 80 gram hazelnoten
  • om te besprenkelen Olijfolie extra vierge
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Haal de geitenkaas uit de ijskast en laat op kamertemperatuur komen.
  3. Doe een laagje grof zeezout* in een ovenschaaltje. Leg de uien erop en zet ca 30 - 45 min in de oven. Ze zijn goed als je er met een sat├ęprikker gemakkelijk in kan prikken. Laat even afkoelen.
  4. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan op zacht vuur goudbruin. Bestrooi na het bakken met een drupje olijfolie extra vierge en wat zout en peper.
  5. Hak de dragon fijn.
  6. Verdeel vlak voor het serveren de geitenkaas over de borden. Halveer de uien en leg ernaast. Garneer met de dragon en hazelnoten.
  7. * Zo voorkom je dat de uien het vocht verliezen en inzakken.