Skip to main content

Geroosterd broodje met rillettes en gekaramelliseerde rode uien

Varken, Vis, Wild

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuk(s) rode ui
  • 4 stuk(s) boterham
  • naar smaak rillettes

In Huis

  • 20 g roomboter
  • 1 tl suiker
  • 2 el rode wijnazijn
  • naar smaak peper en zout
  • naar smaak rucola
icon package

Recept stappen

  1. Halveer de uien en snijd in halve ringen. • Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de uien tot ze zacht zijn en bruin beginnen te worden.
  2. Voeg de suiker en azijn toe. Bak verder tot de uien lekker zacht en gekaramelliseerd zijn. Haal van het vuur.
  3. Rooster de boterhammen knapperig.
  4. Besmeer ze niet te zuinig met rillette en bestrooi met zeezout en peper uit de molen.
  5. Schep er wat gekaramelliseerde ui over en maak af met een plukje rucola.
  6. Serveer het brood en de uien warm.