Geroosterd broodje met rillettes en gekaramelliseerde rode uien
Varken, Vis, Wild
- Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten
In De Krat
- 2 stuk(s) rode ui
- 4 stuk(s) boterham
- naar smaak rillettes
In Huis
- 20 g roomboter
- 1 tl suiker
- 2 el rode wijnazijn
- naar smaak peper en zout
- naar smaak rucola
Recept stappen
- Halveer de uien en snijd in halve ringen. • Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de uien tot ze zacht zijn en bruin beginnen te worden.
- Voeg de suiker en azijn toe. Bak verder tot de uien lekker zacht en gekaramelliseerd zijn. Haal van het vuur.
- Rooster de boterhammen knapperig.
- Besmeer ze niet te zuinig met rillette en bestrooi met zeezout en peper uit de molen.
- Schep er wat gekaramelliseerde ui over en maak af met een plukje rucola.
- Serveer het brood en de uien warm.