Geroosterde aubergine met groene peper-yoghurtsaus en radijsjes
Vegetarisch
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 2 stuks aubergine
- 1 stuks groene peper
- 1 bosje radijs
- handje kervel en dille
In Huis
- 4 el yoghurt
- 2 el citroensap (mag uit een flesje)
- olijfolie extra vierge
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij de aubergines in de lengte doormidden, snij het vruchtvlees kruislings in. Bestrijk met olie en rooster 30-35 minuten in de oven.
- Maak de yoghurtsaus. Hak de groene peper fijn (verwijder de zaadlijsten voor minder pit). Meng de yoghurt, groene peper, citroensap, zout en peper met elkaar.
- Snij de radijs in dunne plakjes en hak de kervel en dille fijn. Meng met olijfolie extra vierge en citroensap tot een fris slaatje.
- Serveer de aubergines met een flinke lepel groene peper-yoghurtsaus en de radijsjes.