Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Gevulde portobello met spinazie en geitenkaas

Bijgerecht

  • Waarvan Oventijd minuten
  • Totale tijd minuten
Gevulde portobello met spinazie en geitenkaas | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In de box

  • 250 gram Nieuw Zeelandse spinazie (uit NL!)
  • 125 gram geitenkaas
  • 4 stuks portobello

In Huis

  • olie om te bakken
  • 2 tenen knoflook
  • 2 el pijnboompitten (optioneel)
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Spoel de Nieuw Zeelandse spinazie af en haal de blaadjes van de dikkere stelen (dunnere steeltjes zijn wel lekker om te eten, de dikkere stelen zijn te taai).
  3. Verhit olie in een koekenpan, hak de knoflook fijn en bak samen met de spinazie tot deze geslonken is.
  4. Laat de spinazie heel goed uitlekken.
  5. Verkruimel de geitenkaas en schep door de spinazie. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Leg de portobello’s in een ovenschaal en vul met het spinazie-geitenkaasmengsel. Bestrooi eventueel met wat pijnboompitten en bak ca. 20 min in de oven.