Gnocchi met mixgroente in kruidencrème met brood

Vegetarisch, Snel klaar

  • Totale tijd 35 minuten
Appel met appelchips en ijs | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In De Krat

  • 600 gram gnocchi
  • 2 stuks courgette
  • 2 stuks ui
  • 2 stuks paprika
  • 200 gram kastanje champignons
  • 8 sneetjes pain au levain bruinbrood
  • 2 bakjes crème fraîche

In Huis

  • om te bakken olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 150 gram kaas
  • 0.5 tl chilivlokjes
  • 3 tl paprikapoeder
  • naar smaak kruidenboter (optioneel)
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Zet een koekenpan op met een laagje olijfolie. Bak de gnocchi krokant op middelhoog vuur voor ca. 15 minuten.
  3. Snij de courgette in kleine blokjes van 1 cm, snipper de ui, snij de paprika in grove stukken en de champignons in plakjes. Zet een wokpan met olijfolie en voeg de groente toe en bak ca. 5 minuten. Hak de knoflook fijn en bak 5 minuten mee.
  4. Bak het brood in de oven voor ca. 10 minuten.
  5. Rasp de kaas. Als de groente gaar zijn voeg crème fraîche, de geraspte kaas, chilivlokjes en paprikapoeder toe. Meng goed en laat ca. 5 min sudderen op laagvuur. Schep de gnocchi door de saus en breng op smaak met peper en zout.
  6. Haal het brood uit de oven en snij 8 sneetjes (bij 4p). Besmeer de sneetjes brood met kruidenboter (optioneel).
  7. Serveer de gnocchi met groente in kruidencrème met het brood.