Skip to main content

Gnocchi met peterseliebotersaus, gegrild roodlof en gestoofde paprika met ui

Vegetarisch

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuk(s) Paprika
  • 1 stuk(s) Rode ui
  • 500 g Gnocchi
  • 4 struikje(s) Roodlof

In Huis

  • 4 el Olijfolie (extra vierge)
  • 15 g Peterselie
  • 100 g Boter
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. Halveer de paprika's. Verwijder zaad en zaadlijsten. Snij in dunne reepjes. Pel en snipper de ui.
  2. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de ui zachtjes aan. Voeg de paprika toe en laat met het deksel op de pan meestoven tot de paprika zacht is geworden. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Snij de struikjes roodlof in de lengte doormidden. Kwast ze in met een beetje olijfolie. Leg ze 10 cm onder de ovengrill en grill om en om ca. 8 minuten. Bestrooi met peper en zout.
  4. Hak de peterselie zeer fijn. Smelt de boter zachtjes in een klein pannetje en roer de peterselie er door. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Bereid de gnocchi volgens gebruiksaanwijzing. Giet af en meng met de botersaus.
  6. Serveer samen met het roodlof en de paprika.