Skip to main content

Groene asperges met eieren en dragonmayonaise

Vegetarisch

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 stuk(s) Eieren
  • 600 g Groene asperges
  • 2 el Kervel
  • 4 plak(ken) Boterham
  • 2 takje(s) Dragon

In Huis

  • 3 el Mayonaise
  • 3 el Yoghurt
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. 1. Breng water aan de kook en kook hierin de eieren hard in ca. 8 minuten. Laat schrikken onder koud water en pel. Hak ze grof.
  2. 2. Kook de asperges beetgaar in water met wat zout in ca. 8 minuten.
  3. 3. Laat goed uitlekken en leg op een schaal. Bestrooi met het gehakte ei en de kervel.
  4. 4. Rooster het brood.
  5. 5. Hak de dragon fijn en meng met de mayonaise en de yoghurt. Serveer over of naast de asperges.