Skip to main content

Groene koolsalade met yoghurtdressing

Vegetarisch

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 100 ml Yoghurt
  • 600 g Groene kool
  • 1 teentje(s) Knoflook

In Huis

  • 3 tl Komijnzaad
  • 1 el Olijfolie (extra vierge)
  • naar smaak Peper
icon package

Recept stappen

  1. 1. Kneus de komijnzaadjes in een vijzel. Pers het teentje knoflook uit en roer er het komijnzaad, de olie en de yoghurt door.
  2. 2. Maak de kool schoon en schaaf hem in hele dunne reepjes.
  3. 3. Meng de yoghurtdressing erdoor en voeg eventueel wat peper toe.
  4. 4. Laat de dressing op een koele plaats minimaal een uur intrekken.
  5. LET OP! Dit gerecht heeft 60 min nodig om in te trekken.