Skip to main content

Groentekoekjes van kikkererwtenmeel

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 100 g Kikkererwtenmeel
  • 1 stuk(s) Rode ui
  • 120 g Venkel
  • 120 g Prei
  • 1 takje(s) Peterselie
  • 50 g Geiten-saladekaas

In Huis

  • 1 tl Komijnpoeder
  • 1 tl Cayennepeper
  • 1 tl Zout
  • Versgemalen peper
  • 120 ml Water
  • 1 teentje(s) Knoflook
  • Olie om te bakken
icon package

Recept stappen

  1. 1. Meng alle droge ingrediënten door elkaar. Voeg het water toe en meng met een garde tot er geen klontjes meer zijn.
  2. 2. Snij de ui, de venkel, de prei, de peterselie en de knoflook fijn en roer deze door het beslag. Verkruimel de kaas boven het beslag en roer goed door.
  3. 3. Verwarm een goede laag olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Lepel wat beslag in de pan. Je kunt meerdere koekjes tegelijk bakken. Bak tot de koekjes goudbruin zijn en draai ze dan om. Bak nog een paar minuten op de andere kant en leg de koekjes op een bord.
  4. Serveer met een frisse salade.